Roaccutan påverkar kvinnligt håravfall oerhört mycket


Written on 10/12/2012 – 09:03 | by

Tetralysergen gör så att bakterierna inte kan föröka sig i kroppen. Detta gäller tyvärr även kroppens ”nyttiga” bakterier vilket innebär att friska celler blir påverkade. Vid acne minskar Tetralysergenet även inflammationen i huden. För att minska acne med hjälp av Tetralysergenet brukar man äta läkededlet under flera månader. Detta är en av de vanliga orsakerna till kvinnligt håravfall för patienter som lider av svår akne – läkemedlet är dessutom så starkt att det övertrumfar de flesta insatser som hörs för allt tunt hår som kommer. Precis som andra antibiotika bildas med tiden resistenta bakteriestammar som inte kan behandlas med och det innebär att patienten inte längre kan använda läkemedlet med någon framgång och att läkemedlet slutar fungera. Överkänslighet mot starkt solljus kan uppstå och solbad och solarier bör därför undvikas under behandlingen, detta gäller förövrigt även andra preparat mot akne.  1. No Responses to “Roaccutan påverkar kvinnligt håravfall oerhört mycket”